Åbningstider værksted

Man - tors
Fre
Lør - søn
08:00 - 16:00
08:00 - 15:30
Lukket

Åbningstider salg

Man - fre
Lør
Søn/helligdag
09:30 - 18:00
Lukket
11:00 - 16:00

Skadecenter

Velkommen til vores skadecenter

Uanset hvilken bilmodel du ejer, eller hvilket forsikringsselskab du bruger, så kan vores Karrosseri og Skadecenter hjælpe dig tilbage på vejen så hurtigt som muligt.

Vores høje krav og standarder, sikrer dig den bedste oplevelse, når uheldet er ude. Vi har dygtige veluddannede medarbejder, som ved, hvordan din bil skal behandles. Vi monterer kun veltilpassede reservedele, så din bil forbliver den bil, du har købt.

Vi modtager og følger bilfabrikkernes reparationsvejledning til din bil, således at du kan stole på, at bilens sikkerhedssystem også fungerer efter afsluttet reparation.

Karrosseri og skadecenter bruger kun orginale reservedele eller reservedele i MQSP-klassen, forkortelsen MQSP står for "Matching Quality Spare Parts" og fortæller dermed at der er tale om kvalitets reservedele. Reservedele i OE-klassen svarer i kvalitet til en original reservedel, men naturligvis til en lavere pris end bilproducenternes egne originale dele.

Vi samarbejder med alle anerkendte forsikringsselskaber og sikrer derved, at der spildes mindst mulig tid på opgørelse af din bil.

 

Ved skade bør du derfor altid kontakte skadecentret straks, når skaden er sket.

Her kan du gå direkte til dit forsikringsselskab og anmelde din skade med det samme.

Husk du frit selv kan vælge dit lokale værksted, og hos os får du også en GRATIS lånebil.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og sikrer dig, at alle vore reparationer bliver udført efter bilfabrikkernes reparationsanvisninger.